Breien·Kousen

Kousen breien

Een jaar of twee geleden volgde ik mijn eerste cursus kousen breien maar al snel vond ik dat dat niets voor mij was. 4 korte naalden die je onder controle moet houden, die niet in je oog mogen steken, niet mogen wegglippen etc… Help! Waar ben ik aan begonnen?

Het werd zo’n geklungel dat ik lang bezig was met mijn allereerste paar. Ik kreeg het niet af tijdens de eerste lessenreeks dus schreef ik mij een tijd later in voor een tweede reeks. Zo trots dat ik was als dat eerste paar eindelijk klaar was!

Naar het schijnt moet je 3 paar kousen breien om het helemaal onder de knie te hebben dus begon ik vlijtig aan het tweede paar. Deze keer met mijn favoriete wol, die bleek toch een tikkeltje moeilijker te zijn om kousen mee te breien maar ik hield vol. En ook met dit resultaat was ik erg blij!

Het derde paar heb ik helemaal alleen gemaakt, zonder naar de les te gaan, dus ook wel een bijzonder paar kousen.

Ondertussen heb ik al een hele tijd geen kousen meer gebreid en zou ik er eigenlijk nog eens aan moeten beginnen. Als het zo ver is, lezen jullie er hier meer over.

 

3 gedachten over “Kousen breien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s