Breien·Sjaals en omslagdoeken

Zomertrees

Een week of 2 geleden was ik opzoek naar een makkelijk te breien sjaal die nog snel klaar zijn ook nog. Het was even zoeken maar na wat ronddwalen op Ravelry kwam ik de (zomer)treeskal van Puk Vossen tegen en zag ik dat dit het ideale volgende project zou zijn. Kal is de afkorting voor knit along (en Cal voor crochect along), een project waar veel verschillende mensen aan meedoen en allemaal op hun eigen unieke manier.

Ik zette met Schoppel Wolle Zauberball 100 steken op met rondbreinaald nummer 6 en ging dan over op rondbreinaald nummer 4,5 zodat ik een lekker luchtige structuur kreeg. De eerste en laatste 5 rijen breide ik in boordsteek: 2 steken rechts, 2 steken averechts. Het middelste stuk was heel eenvoudig om te breien: 5 rijen rechts en 1 rij averechts en dat telkens opnieuw blijven herhalen.

Leuk resultaat en al even leuk om te breien want het gaat lekker snel vooruit!

3 gedachten over “Zomertrees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s