Boeken·Breien

Ons Breiboek door KVLV

Een onmisbaar boek voor elke breister! Een dik naslagwerk met alle uitleg die een beginneling nodig heeft en steken en projecten voor de gevorderden. Het gaat van steken opzetten, meerdere en minderen tot kabels en gekruiste steken, ajour- en kantbreiwerk tot breien met kleuren en rondbreien.

Op een van de eerste pagina’s staat een overzicht van welke symbolen er allemaal gebruikt worden. Handig om dat overzicht bij de hand te hebben terwijl je aan het breien bent. Elke techniek wordt duidelijk uitgelegd met verschillende kleine fotootjes die je stap voor stap kan volgen. Bovenaan de pagina staan een aantal bolletjes wol, deze duiden aan hoe moeilijk of gemakkelijk iets is: 1 bolletje is gemakkelijk, 2 bolletjes iets moeilijker, 3 bolletjes moeilijk en tenslotte 4 bolletjes zijn een uitdaging.
Tussendoor worden er ook regelmatig tips vermeld die zeker de moeite waard zijn om te lezen.

Kies om te leren breien basisgaren in een lichte kleur voor breinaalden nummer 4. Zo zie je duidelijk de gebreide steken en gaat het werk goed vooruit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s