Boeken

Sjaals & stola’s breien door Sarah Hatton

Hetgeen ik het leukst vind om te breien? Sjaals! En ja, stola’s horen daar ook wel bij. Toen ik dit boek zag liggen in de winkel dacht ik meteen: dat wil ik hebben.

Afbeeldingsresultaat voor sjaals en stola's breien

Wat ik zo leuk vind aan dit boek is dat je eerst de afbeeldingen ziet met een woordje uitleg erbij en op welke pagina je het patroon kan vinden. Als je dan doorbladert naar het patroon zie je bovenaan nog eens de kleine foto terug zodat je zeker bent dat het over de sjaal gaat die je wilt maken. In een gekleurd vak daarnaast staan de afmetingen, het garen, welke breinaalden je nodig hebt en de stekenverhouding. Daar onder staan de speciale afkortingen als die er zijn, het uitgeschreven patroon en onderaan vind je nog een klein kadertje “Sarah zegt..” daar geeft ze tips of legt ze uit hoe ze op het idee is gekomen.
Op het einde van het boek vind je ook nog tips over hoe je de sjaals en stola’s kan dragen en een aantal veel gebruikte technieken worden uitgelegd aan de hand van foto’s.

Een kleine corsage is een leuk project om restjes garen voor te gebruiken en vormt een mooie blikvanger op een sjaal of stola. Zelfgemaakte corsages zijn ook leuk om cadeau te geven!

2 gedachten over “Sjaals & stola’s breien door Sarah Hatton

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s