Favorieten

4 wollige webshops

Webshops, relatief nieuw maar al niet meer uit ons leven weg te denken, of toch niet uit dat van mij. Prijzen vergelijken, kleuren kiezen, het kan allemaal vanuit je luie zetel, waar je dan ook zit te haken of te breien 😉

  1. Wolhalla

Een leuke overzichtelijke webshop die vooral sokkenwol aanbiedt. Zelfs vegan en dus wolvrij sokkengaren! Maar ook kantgarens, breinaalden en haaknaalden.
Als je hier iets bestelt wordt je bestelling mooi verpakt en krijg je er vaak een kleine attentie bij.

Dol-op-Wol

2. Dol op wol 

Een webwinkel met deze naam kan toch niets anders dan leuk zijn? Persoonlijk vind ik dat je hier garens vindt die je niet zo gemakkelijk ergens anders tegenkomt. Ook wel verschillende soorten sokkenwol. Je kan er ook patronen kopen (los of in boekvorm), accessoires, cadeaubonnen etc.

Pera Pasha

3. Pera Pasha

Hier bestel ik graag pakketjes om sjaals te maken. Daarin zit dan zowel het garen dat je nodig hebt als het bijhorend patroon. Er zijn pakketten om sjaal te haken en te breien, knuffels te haken, de Bernadette vest, KAL’s en CAL’s (knit/crochet along).

Chefwol.nl

4. Chef wol 

Bianca verft regelmatig zelf garens en verkoopt deze dan ook. Je kan er dus unieke garens bestellen. De bestelling zijn steeds heel verzorgd verpakt met een leuk lint er rond en een kleine attentie in het pak, aan het lint…

5 gedachten over “4 wollige webshops

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s