Wensenlijst

Kleurrijke stola

Een nieuwe categorie: de wensenlijst. Op de 18de van de maand ligt ik 1 project uit dat ik nog wil maken.

Ik heb altijd al een lange lijst gehad van wat ik allemaal wil maken en heb ook al veel materiaal liggen om te maken maar tijd kan je jammer genoeg niet kopen en de dagen bestaan nu eenmaal uit 24 uur, niet meer.

Afbeeldingsresultaat voor katia jaipur stola

Ik heb een voorliefde voor fijne garens en laat Jaipur van Katia nu net zo een fijn garen zijn. Het is 100 % katoen met een mooi en vrolijk kleurverloop. Er wordt aangeraden om te haken of te breien met naalden 2,5 tot 4,5.

Het patroon vond ik in de Simply breien van april/mei 2016 en de 7 bolletjes Katia Jaipur kocht ik bij Sarita creatief. Atelier Rosan maakte deze stola al eerder, lees er hier meer over.

7 gedachten over “Kleurrijke stola

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s