WIP

WIP december 2016

Ook november ging weer veel te snel naar mijn zin. Ik hoop dan altijd van alles afgewerkt te krijgen maar dat lukt meestal niet. Ik heb in november ook maar weinig foto’s genomen van mijn work in progress.

  1. Ghita en ginger

De sjaal, ghita, is ondertussen volledig gebreid en geblokt. Ik moet hem nog aan elkaar naaien, een rand aan breien en franjes maken.
De eerste 5 toeren voor de mittens, ginger, zijn ondertussen ook gebreid.

2. Gadebillede

Ondertussen de tweede les gehad met betrekking tot dit vest. Slip stitch is een nieuwe techniek voor mij, leuk om te doen maar moet me toch wel goed concentreren.

3. Ajourbreien

Met de blokken voor het ajourbreien begin ik ondertussen wat achter te lopen maar hoop die achterstand binnenkort weg te kunnen werken.

4. Korte vest

Maandag 28/11 en maandag 5/12 volg ik een workshop bij Veritas en omdat ik nog nooit iets “trui-achtig” heb gemaakt wou ik dat graag leren. Ik weet dus waar ik aan moet breien deze week! Het wordt gelukkig met naalden nummer 10 gebreid dus dat gaat vlot vooruit.

5. Sokken

Ik heb deze maand vooral mijn best gedaan om mijn bestelling van 4 paar sokken afgewerkt te krijgen en dat is gisteren ook gelukt 🙂 Toch iets dat ik kan doorstrepen op mijn to do lijst 🙂

4 gedachten over “WIP december 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s