Breien·Vest

Dionne, korte vest

Ik wou eens iets nieuw uitproberen en schreef me in voor een tweedelige workshop bij Veritas, we mochten alles maken waar we zin in hadden als het maar uit één van hun tijdschriften kwam. Omdat ik nog nooit eerder een trui had gebreid, wou ik dat wel eens graag proberen.

Ik ben blij met mijn keuze maar heb toch wel veel hooi op mijn vork genomen: een vest breien op een week tijd, dan moet je elk vrij moment besteden aan het breien want anders krijg je het niet op tijd af. En dat ik dat gemerkt heb!

vest

Ik maakte “Dionne, korte vest” met Mystic van Veritas atelier en breinaalden nummer 10. Ik liet de franjes weg en naaide er knopen aan.

De foto is niet zo goed gelukt als ik wou, maar ooit, wil ik een cursus fotografie volgen om mijn creaties beter op de foto te krijgen. Doordat ik er zo hard aan moest doorwerken heb ik tussendoor geen foto’s getrokken.

Wat is jouw ervaringen met truien en/of vesten breien?

6 gedachten over “Dionne, korte vest

  1. Zo’n workshop bij Veritas vind ik ook al eens leuk. Ik houd het tot hiertoe op sjaals wat breien betreft. Knap dat je dat in 1 week kon klaarspelen, Lize en ja lijkt me ook zo, dat je dan stevig moet doorwerken wil je het gedaan krijgen op die tijd, wow!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s