Geen categorie

40 dagen bloggen

Carnaval is voorbij dus de vastentijd staat voor de deur. Niet dat ik zo gelovig ben en dat ik voor het geloof wil meedoen met het vasten maar ik wel meer stilstaan bij bepaalde dingen. Zo ga ik bijvoorbeeld meedoen met Dagen zonder vlees en heb ik net, een paar minuten geleden, beslist om in te gaan op de “40-dagen bloggen”-uitdaging.

Dat wilt dus zeggen dat ik van 1 maart tot 16 april bijna dagelijks iets zal posten, waardoor de gewone, regelmatig terugkerende berichten waarschijnlijk even minder zullen zijn. Tenzij natuurlijk dat ik ze op één of andere manier kan verwerken in de uitdaging.

Afbeeldingsresultaat voor vastenperiode
Bron: Godsdienstklas

Ik ben benieuwd wat het gaat geven. Jij ook?

7 gedachten over “40 dagen bloggen

 1. 40 dagen zonder vlees is voor mij geen probleem, maar ik eet al sinds begin 1980 vegetarisch 🙂
  40 dagen bloggen ………. phoe ………. dat is een echte uitdaging, waar ik van te voren al weet dat het me niet gaat lukken. Jammer, want ik houd wel van uitdagingen.
  Jou ga ik de komende 40 dagen volgen hoor, ben benieuwd of jij het met je drukke leventje vol ga houden.

  Liked by 1 persoon

 2. Hoera voor impulsieve beslissingen! Ik besliste gisteren ook om mee te doen, en heb vannacht al liggen denken waar ik toch aan begonnen ben… Hier ook benieuwd naar de ‘opdrachten’, al ben ik wel van plan ze vrij te interpreteren, en de blogberichten die al gepland waren (weekmenu’s voor Dagen Zonder Vlees, kookboekweek- en leesupdates en as we speak) sowieso te publiceren 🙂

  Like

 3. Daar ben ik ook wel benieuwd naar. Zelf doe ik niet mee, ik kom nu al tijd tekort. Ik post liever x berichtjes per week waar ik volledig achter sta dan zomaar wat te posten om toch maar een challenge te halen. Anderzijds zal ik met veel plezier komen volgen – hier en elders – en vooral benieuwd wat daar zoal zal uitvloeien. In elk geval, wens ik jou heel veel succes en vooral -inspiratie hiermee, Lize!

  Liked by 1 persoon

  1. Dat van berichten schrijven waar je achter staat dat begrijp ik wel maar volgens mij is het niet voor niets een uitdaging. Tot nu toe kan ik ook alles “koppelen” aan mijn hobby en komen jullie zo dus meer te weten, hoop ik toch.

   Liked by 1 persoon

 4. Wauw 40 dagen bloggen na elkaar ? Succes!!! ik ben benieuwd wat dat zal geven… Ik heb niet iedere dag evenveel schrijfvlotheid, dus ik weet niet wat het hier zou geven… Maar he, inderdaad hoera aan impulsieve beslissingen 🙂

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s