40 dagen bloggen·Achter de schermen

Slechte dag

Hoe ik een slechte dag beter maak? Door te breien, of te haken, of in mijn handwerkboeken te kijken of te kijken welke mooie wol ik allemaal in huis heb.

sokkenwol
Mijn voorraad sokkenwol 

Ik ben wolverslaafd, laat zoveel maar duidelijk zijn. Ik word zo vrolijk van die mooie kleuren of als ik bedenk wat ik daar allemaal nog mee kan maken, wat ik nog kan leren. Allemaal reden om blij van te worden en die dus kunnen helpen om een slechte dag terug beter te maken.

voorraad-wol
Nog een deel van mijn voorraad

Als ik op vrijdagavond naar de Stitch ’n Bitch ga of de ene woensdagavond per maand naar de haak- en breiclub van Femma, kan ik ’s morgens al goedgezind opstaan omdat ik er zo naar uit kijk. Als ik slecht gezind op sta, word ik goed gezind van daar te zijn.

2 gedachten over “Slechte dag

  1. Leuk dat je daar zo van geniet! En mooi, die bolletjes wol bij mekaar. Ik ben wat handwerken en creatieve hobby’s betreft een atypische blogster, denk ik. Breien, naaien, haken: ik heb er het geduld niet voor.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s