40 dagen bloggen·Innerlijke mensch

Favoriete eetplekjes

Dit gaat toch niet over breien of haken? hoor ik jullie al denken. Jawel, in de verte toch wel want ik heb 3 plekjes uitgekozen waar ik relatief rustig kan eten en tegelijk ook kan haken of breien, want zo ben ik wel, ik neem mijn breiwerk overal mee naar toe en durf zelfs tijdens het eten verder te doen.

Exki van binnenuit

De Exki in Leuven vind ik best wel gezellig ingericht. Je kan je daar in een hoekje ‘nestelen’ en daar een tijdje blijven zitten met je handwerk zonder dat je wordt aangestaard of weggejaagd. Ik kreeg zelfs eens een leuk compliment 🙂 Een oudere vrouw vond het leuk om zo’n jong iemand te zien breien en had zin om haar breipriemen ook terug op te pakken. Als dat niet mooi is!

Wereldcafé

Elke vrijdagavond vanaf 19 uur is er Stitch ’n bitch in het Wereldcafé.coop, dan zitten we daar met verschillende mensen samen te breien, haken, babbelen en dessertjes te eten. Dat dessertje hoort er gewoon bij 🙂
Maar ook als je er alleen of met twee gaat eten kan je daar wel een rustig plaatsje vinden waar je je kan installeren met je handwerk.

Past à porter

De past à porter is niet ver van ’t Wolwinkeltje waar ik regelmatig les volg. Vooral als ik ’s avonds van 19u tot 21u30 les volg, gebeurt het wel eens dat ik daarvoor een pasta ga eten. Het is een klein gezellig restaurantje waar het altijd rustig is, toch als ik er ga eten en je dus wel kan zitten breien of haken als je daar zin in hebt.

Wat is jou favoriete restaurant?

5 gedachten over “Favoriete eetplekjes

  1. Zo tof dat je plekken hebt gevonden om die twee te combineren Lize! De Exki…mmm…lekker wat er daar allemaal te eten valt, ik ben ook fan 😉 . Die in Gent wordt momenteel vernieuwd/gerenoveerd. Ik mis ’t een beetje nu.

    Liked by 1 persoon

  2. Breien in Exki wordt een rage! Ik doe dat daar namelijk ook wel af en toe, en heb nog anderen daar bezig gezien. Het is inderdaad rustig zitten daar zo vanachter. En geen armleuningen aan de stoelen, wat ook helpt om goed te kunnen breien!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s