40 dagen bloggen

Hart verloren

Eén van de vragen van Kathleen was: waar heb jij je hart verloren? Een jaar geleden was ik nu nog aan het “afkicken” van mijn reis naar Brazilië.

IMG_7943

Ik vond dat zo’n spannende reis, want had nog nooit lang gevlogen en zo een ver en vreemd land. Pff… Heeft moeten wennen totdat ik daar was. Maar wat een reis was het! Als ik kon sprong ik direct terug op het vliegtuig en was ik terug weg, om ook eens andere delen van dat reusachtige land te leren kennen.

Bron: Femma

Wij logeerden in het noordoosten, aan de zee. Veel water en zand dus en ontzettend warm (overdag 33° en ’s nachts 26°). Breien wordt daar niet gedaan of dat heb ik toch niet gezien. Maar ik heb wel verschillende groepjes vrouwen gezien die aan het haken waren! Vooral kleren. Ik ben er niet achter gekomen waarom maar zij leggen hun bolletje wol/katoen in de helft van een plastiek zak en haakten zo (foto hierboven toont hoe het er ongeveer uit zag), vermoedelijk om tegen het zand te beschermen? Lang blijven kijken ging jammer genoeg niet want dan dachten ze dat je de kleren ging kopen en geraakte je niet meer van hen af, maar ik vond het wel enorm fascinerend.

2 gedachten over “Hart verloren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s