40 dagen bloggen·Achter de schermen

Gewoonten afleren

Natuurlijk heb ik gewoonten die ik wil afleren. Wie niet? Op handwerkgebied, om het zo maar even te noemen, heb ik 2 gewoontes die ik best niet meer verder zet.

Zo heb ik wel vaker eens de gewoonte om te haken terwijl ik ontbijt of te breien (met rondbreinaalden want lange naalden zijn dan niet handig) tijdens het avondeten.

Breien tijdens avondeten

De tweede gewoonte die ik wil afleren of toch minderen is om met te veel projecten tegelijk bezig te zijn. Drie projecten tegelijk is nog redelijk overzichtelijk maar met meer wordt het moeilijk om het overzicht te bewaren.

wip-januari-2017

Heb jij ook gewoonten die je wilt afleren?

 

2 gedachten over “Gewoonten afleren

    1. Dat zijn ook wel dingen die ik herken hoor maar ik wil deze blog niet ‘te’ persoonlijk maken en wil dus dat het te maken heeft met haken of breien. Piekeren doe ik ook te veel en ik dronk ook veel cola zero maar sinds 3 à 4 weken lukt het mij om 2 blikjes per dag te drinken.

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s