40 dagen bloggen·Bloggerdibloggity

Waar blog ik?

hier blog ik

Hier blog ik!

Dit is mijn bureau met een groot computerscherm en aan de linkerkant een rek met verschillende leggers. Vanonder staat een deel van mijn wolvoorraad, daarboven allerlei patronen en mijn printer, nog eentje hoger al mijn boeken over haken en breien en enkele andere ‘wetenschappelijke’ boeken en op het bovenste schap een foto van opa en mij en een (thee)servies van bij oma en opa.

Aan de rechterkant staat een klein kastje op wielen waar ik van alles in maar ook op leg. Ik ben met een grote lente opruim waardoor het grootste deel er al beter uit ziet maar er is nog veel werk aan de winkel.

Een gedachte over “Waar blog ik?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s