Favorieten

Favoriete leraar

Wie is of was mijn favoriete leraar? G. staat met stip op 1. Ik weet niet of ze het graag heeft dat haar naam op internet staat dus vandaar, voor alle zekerheid, alleen de eerste letter.

G. geeft o.a. les in ’t Wolwinkeltje in Leuven, daar heb ik haar leren kennen maar ondertussen volg ik ook les bij haar thuis. 1 x per maand krijgen we van haar 2 nieuwe blokken voor het ‘meebreideken’.

Ze heeft zoveel geduld én is zelf ook heel erg geduldig. Je mag haar iets 10 x vragen als het nodig is en ook de 10de x zal ze het rustig opnieuw uitleggen, nog eens tonen, nog eens vragen of je het begrepen hebt.

Als ze les geeft heeft ze die sjaal, die sok of dat blok op voorhand al gemaakt zodat ze weet op welke moeilijkheden wij kunnen stuiten en ze dat dus kan voorzien. Ik heb al veel van haar geleerd maar ben zeker dat ik nog véél meer van haar kan leren.

3 gedachten over “Favoriete leraar

  1. Leuk hé, zo’n leraar. Ik volg momenteel ook naailessen (in avondschool). Dat wordt met zoveel enthousiasme gebracht… en werkt dan ook echt aanstekelijk hé. Dat is zovéél waard, de manier van lesgeven… Je bent duidelijk enthousiast door haar. Nu wel een beetje benieuwd naar dat meebreideken ;-).

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s