40 dagen bloggen

Andere hobby

Of ik nog een andere hobby heb buiten breien? Ja, natuurlijk! Ik ben een bezige bij zoals ze hier zeggen en kom meestal handen maar vooral tijd te kort.

Geboortekaartjes 1

Tot een dik jaar geleden verzamelde ik zeer intensief geboortekaartjes. Omdat ik nu meer met breien bezig ben is dat naar de achtergrond verdwenen maar zo af en toe doe ik toch mijn best om er nog wat aandacht aan te besteden.

Ik verzamel geboortekaartjes met mijn naam, mijn zus haar naam, mijn geboortedatum, mijn zus haar geboortedatum, kaartjes uit de deelgemeente waar ik woon en ook enkele merkjes die ik mooi vind. Omdat er zoveel veranderd is in de ‘verzamelwereld’ en er zoveel ruzies ontstonden werd het minder leuk waardoor ik het op een lager pitje heb gezet.

Een gedachte over “Andere hobby

  1. Een bijzondere hobby, vooral die insteek op basis waarvan je zulke geboortekaartjes zoekt. Maar hé…een hobby die ruzie teweegbrengt, dat kan en mag niet de bedoeling zijn hé Lize. Hopelijk geraakt het snel opgelost…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s