40 dagen bloggen·Innerlijke mensch

Zomer- of wintertrees

De trees is zo een makkelijk en eenvoudig patroon van Puk Vossen maar je toch makkelijk mee kan variëren: dunne of dikke wol, tricotsteek, ajour, met kraaltjes en noem maar op. Het patroon kan je gratis downloaden op Ravelry.

Bijna een jaar geleden haalde ik mijn eerste zomertrees van de naalden. Die ik maakte met mijn lievelingsgaren: Zauberball van Schoppel Wolle, mooi overlopend van beige naar oranje en roze. Je kan dan ook nog eens zelf kiezen hoelang je de trees maakt: relatief kort zoals de mijne zodat je een “kokersjaal” hebt of lekker lang zodat je hem eigenlijk dubbel kan dragen.

Zomertrees_medium2

Ik zou deze trees graag nog eens opnieuw maken maar dan met dikker garen voor in de winter. Ooit zal dat er wel van komen maar nu heb ik nog méér dan genoeg andere projecten om mij mee “bezig te houden”.

Een gedachte over “Zomer- of wintertrees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s