40 dagen bloggen

Het einde

Morgen is het officieel de laatste dag van 40 dagen bloggen, de dag waarop Sophie en ik de winnaars van de give-away bekend gaan maken, doe dus nog snel mee als je kans wilt maken om te winnen!

Ik hoorde van de 40 dagen bloggen challenge en nogal impulsief, want zo ben ik nu eenmaal, besliste ik dat ik zou meedoen en dat ik het ging proberen. Dankzij de handige blogkalenders, blogideeën etc die we kregen van Kathleen kreeg ik de maand maart goed gevuld met blogberichten. Ik ontdekte dat jullie, mijn lezers, het wel leuk vonden om een kijkje te nemen in mijn privé-leven. Dat probeer ik mijn achterhoofd te houden om ooit iets mee te gaan doen maar ik wil ook niet dat er te veel persoonlijke dingen over mezelf op het wereldwijde web staan. Ik bedacht nieuwe categorieën van dingen waarover ik kan schrijven zoals voorraad, producttips en reviews, Het was in verschillende opzichten een leerrijke ervaring voor mij.

In april liep het een beetje mis… Ik was de flow kwijt en geraakte er door persoonlijke “beslommeringen” niet terug in. Ik hield me wel aan mijn vaste categorieën waardoor ik om de zoveel dagen nog wel een blog postte maar dus veel minder dan in maart.

2017-04-15

Enkele weetjes:

 • Ik publiceerde 35 berichten in plaats van 40.
 • Top 3 van de meest gelezen berichten: give-away, (t)huis, Arne & Carlos
 • In maart werd deze blog gemiddeld 50 x per dag bekeken. 50 x!
 • Het populairste moment om deze blog te lezen is maandag om 12 uur.
 • De zoektermen waardoor mensen hier terecht komen: Hobbyrita, made by lilo, breien vrolijke dingen, cijfers inbreien

Wat vonden jullie van de 40 dagen bloggen challenge?
Als het nog eens georganiseerd wordt, zou je dan ook meedoen? Waarom wel of niet?

7 gedachten over “Het einde

 1. Aan 40 dagen bloggen heb ik niet meegedaan en dat is een bewuste keuze. Ik houd het op 2- à 3 berichtjes per week. Daarin stop ik al voldoende tijd en energie. Ik blog heel graag en wil dat ook zo houden, zonder het bloggen moe te worden door ‘teveel’.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik vond het wel erg leuk, maar nee, ik heb niet meegedaan, en zal dat misschien een andere keer ook niet doen. Ik vind, voor ik zoiets begin moet het wel reële slagingskans hebben. Maar wel erg tof dat jij wel mee deed.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik vond het leuk om hier regelmatig te komen kijken naar je berichten. Maar zelf meedoen… nee, dat zou me zoveel stress geven 🙂 Ik ben niet de meest fervente blogger, en dagelijks schrijven zou te veel aanvoelen als een onoverkomelijke verplichting.
  Liever dagelijks lezen bij een ander 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s