Draad in de kijker

Lang Jawoll Magic Dégradé

Zoals jullie al wel weten houd ik van vrolijke kleuren en zeker in sokkenwol! Ik vind het zo leuk om aan een bol te beginnen en dan te ontdekken hoe de kleuren elkaar opvolgen en welk resultaat dat geeft. Soms kan mij dat wel motiveren om wat sneller te breien zodat ik het resultaat ook sneller zie 🙂

13880312_1744583499150864_3191151641433311957_n

Deze sokken heb ik gemaakt van Lang Jawoll Magic Dégradé maar ook de Zigzag sjaal ziet er mooi uit gemaakt in dit garen! Keuze genoeg dus om deze wol voor te gebruiken en er zijn ook verschillende kleuren beschikbaar.

Label Lang jawoll dégradé

Van samenstelling, lengte en gewicht lijkt dit garen erg op de Schoppel Wolle Zauberball maar de kleuren verlopen hier sneller. Persoonlijk houd ik iets meer van het trage kleurverloop van de Zauberball maar sommige kleurencombinaties van Lang vind ik dan weer mooier. Zo zie je maar dat er aan alles voor- en nadelen zijn.

2 gedachten over “Lang Jawoll Magic Dégradé

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s