Knitcrate·Review

In-bloom socks

Het is al weer de 25ste van de maand dus tijd voor een Knitcrate review! Bij Knitcrate kan je een abonnement afsluiten op een box met garen. Welke breier of haker droomt daar nu niet van? Je kan kiezen tussen o.a. sokken en sjaals. Ik deel hier maandelijks mijn review van de sock crate.

Inhoud knitcrate

Ook deze maand kon ik niet wachten met het openmaken van dit pakketje! Ik ben altijd zo nieuwsgierig naar welke wol er in zit. Genoeg wol om een paar sokken mee te breien maar je weet niet welk merk, welke kleur etc. Ik heb de indruk dat het tot nu toe al veel paars/roze kleuren zijn geweest dus ik ben wel blij dat het nu eens andere kleurtinten zijn 🙂

Alles knitcrate

Wat zit er nu in zo’n doos(je)?

  • In deze Knitcrate zat een groen/blauwe streng sokkenwol van Storyteller hand-dyed yarn.
  • Een afbeelding van de sokken die je ermee kan maken.
  • Een flyer met wat algemene informatie
  • Vaak zit er ook een klein, extra cadeautje bij in de box. Deze keer is dat een bodyscrup die gelukkig goed is ingepakt want is jammer genoeg al uitgelopen tegen dat die hier toe is gekomen.

Flyer knitcrate

Dit is de flyer met de algemene informatie waar dus op uitgelegd staat wat er in de box zit en hoeveel het waard is. Het patroon zit er niet bij maar kan je downloaden via de link. Bovendien krijg je ook altijd wat extra kortingcodes.

In het algemeen ben ik tevreden over de Knitcrate. Ik ben tot nu toe steeds blij met de inhoud en het is telkens mooi verzorgd afgeleverd.
Als ik toch een minpunt mag vermelden is dat ik het jammer vind dat ze het niet zo inpakken dat het in de brievenbus kan.

Een gedachte over “In-bloom socks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s