Achter de schermen·Geen categorie

Enquête

air-2456_960_720

Made by Lilo bestaat bijna 1 jaar, officieel dan toch want niet-officieel bestaat het al wel langer. Om eerlijk te zijn ben ik er impulsief aan begonnen zonder te weten wat ik echt wil, hoe ik het zie etc… Ik begin er aan en zie wel hoe het loopt.

Ondertussen merk ik dat ik op steeds meer ideeën kom en dat ik andere dingen wil gaan aanpakken. Omdat ik nog niet helemaal goed weet hoe ik dat wil doen en waar jullie in geïnteresseerd zijn heb ik een enquête opgesteld. Ik zou het erg leuk vinden als je 5 à 10 minuten tijd hebt om deze enquête in te vullen zodat ik weet hoe ik verder kan gaan met Made by Lilo.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

thanks-1804597_960_720

5 gedachten over “Enquête

  1. Proficiat, Lize! Dat verdient een dikke pluim. Ik kom hier ook geregeld lezen. Kan me voorstellen dat wie (vaker als ik) met breien bezig is er hier veel aan heeft. Ik sta altijd versteld waar je de inspiratie blijft halen en vind dat knap van jou. Je bent echt waar goed bezig!!! En wat een superidee om een enquête te houden. Keep up the good work ;-).

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s