Perfect?-challenge

Elke dag yoga

elke dag yoga

De 2de uitdaging van de perfect?-challenge was: elke dag yoga. Deze uitdaging vond ik persoonlijk veel moeilijker dan de Mini-Minsgame. Ik neem mij al zolang voor om elke maandagavond naar de yogales bij Body&Vision te gaan maar het komt er maar niet van. Ik bedenk altijd wel een uitvlucht: te moe, te zwaar gegeten, geen zin om buiten te komen… maar het is zomer en langer licht dus ik zou er terug werk van maken. Alleen jammer dat het nu zomervakantie is en dat er een maand lang geen les wordt gegeven.

zonnegroetyoga

De 4 (of waren het er al 5?) lessen dat ik naar de yoga ben geweest zat ik vol bewondering te kijken naar de zonnegroet. Om één of andere manier leek mij dat iets leuk om te kunnen maar het lukte mij maar niet. Ik had niet door wat ik allemaal moest doen en in welke volgorde.

Maandagavond had ik het dan eindelijk wel door! Joepie 😀 Elke dag yoga is dan toch niet zo moeilijk? 2 à 3 x de zonnegroet oefenen en ik heb yoga gedaan. Dat wordt een makkie.
Totdat ik dinsdagochtend de zonnegroet thuis oefende en mijn knie(ën) nogal hard in aanraking kwamen met de harde en koude tegels op de vloer. De zin om te oefenen was snel over maar het voornemen was er wel. Telt dat dan niet?

7 gedachten over “Elke dag yoga

  1. Heb wel een poosje yoga gedaan, maar kwam bij een groep allemaal vergevorderde ……… stonden allemaal op hun hoofd e.d. en aan mij, beginneling werd door de docent totaal geen aandacht besteed, dus ben ik gestopt.
    Maar de zonnegroet heb ik ze nog nooit zien doen. Is trouwens zo te zien een moeilijke oefening om hem goed uit te voeren.

    Like

    1. Jammer dat de docent geen aandacht besteedde aan jou… Ik kan me voorstellen dat je er dan niets aan had. Misschien dat de zonnegroet vooral bij een bepaalde soort yoga wordt gedaan? Bij hatha yoga doen ze het dus wel.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s