Wensenlijst

Sokken, sokken en nog eens sokken

collega op-art socks

Er staat zoveel op mijn wish list van dingen die ik nog wil maken dat ik niet kan kiezen maar dat moet ook niet altijd! Er zijn namelijk nog veel sokken die ik wil breien en het toeval wil dat er deze maand een KAL of knitalong is gestart, georganiseerd door de groep SokkenBreien op Ravelry.

Op-Art socks

Het doel is om alle sokken uit het boek Op-Art Socks gebreid te hebben. Elke maand kan je kiezen tussen een makkelijk(er) en moeilijk(er) patroon. Dat vind ik wel goed want zo kan je er inkomen en oefenen.

Ik kies er voor om te beginnen met de makkelijke sokken en dat wil zeggen dat dit nog op het programma staat voor dit jaar (juli – december):

Anni

  1. Anni

Een sok in één kleur, een effen kleur met een meanderpatroon. Een uitdaging maar toch ook niet héél erg moeilijk. De grootste uitdaging gaat zijn om ze deze maand nog gebreid te krijgen 😉

Bora

2. Bora

Ook nog een redelijk eenvoudig patroon en tot nu toe ook nog steeds met één effen kleur dus ook nog haalbaar.

Ludwig

3. Ludwig

Door de verschillende kleuren vind ik het er al direct héél wat ingewikkelder uitzien maar na het patroon een aantal keer rustig gelezen te hebben denk ik nu ook niet dat het zo moeilijk gaat zijn. Ik ga me er in ieder geval op voorhand geen zorgen over maken.

Symmetrie

4. Symmetry

Als ik het goed begrijp lijkt de werkwijze van deze sokken op die van de vorige maar zit er ‘gewoon’ een ander patroon in. We geven de moed niet op en blijven gaan 🙂

Startlet

5. Starlet

Terug één effen kleur. Ik hoop stiekem dat dat betekent dat het even “pauze” is en dat we het wat rustiger aan kunnen doen.

Necker

6. Necker

Kubussen breien in 3D enzo, als je het in 2 kleuren breit toch maar in één kleur is het ook heel mooi alleen valt het dan een beetje minder op dat het kubussen zijn, vind ik.

Naar welke sokken ben jij het meest benieuwd?

P.S. Weet je dat je de enquête nog altijd kan invullen? Je helpt er mij mee verder zodat ik de blog en mezelf kan verbeteren.

 

8 gedachten over “Sokken, sokken en nog eens sokken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s