Knitcrate·Review

Soft serve socks

Het is al weer de 25ste van de maand dus tijd voor een Knitcrate review! Bij Knitcratekan je een abonnement afsluiten op een box met garen. Welke breier of haker droomt daar nu niet van? Je kan kiezen tussen o.a. sokken en sjaals. Ik deel hier maandelijks mijn review van de sock crate.

inhoud knitcrate

Ondertussen heb ik al verschillende ‘doosjes’ liggen die ik nog niet besproken heb dus moest ik eerst wat opruimen om te weten wat er vandaag aan bod kon komen 😉 Dit pakje kreeg ik al een paar maand geleden. Ik heb er toen wel even ingekeken omdat ik mijn nieuwsgierigheid niet kon bedwingen maar nu heb ik alles pas echt uitgepakt.

inhoud

Wat zit er nu in zo’n doos(je)?

  • In deze Knitcrate zat een wit met groen en zwarte streng sokkenwol van Mrs Crosby train case.
  • Een afbeelding van de sokken die je ermee kan maken.
  • Een flyer met wat algemene informatie
  • Vaak zit er ook een klein, extra cadeautje bij in de box. Deze keer is dat een bruisbal voor in bad maar die heeft al afgezien door de lange reis, denk ik.

Normaal gezien zit er ook een flyer bij met algemene informatie, kortingcodes en de URL waar je het patroon kan downloaden maar die kon ik niet meer vinden. Waarschijnlijk ergens gelegd toen ik het doosje voor het eerst open deed en nu weet ik niet meer waar.

Een gedachte over “Soft serve socks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s