Boeken

Club geluk en de fantastische truien

Waarbij we eerder voornamelijk voor ons eigen label producten haakten, borduurden en breiden, gingen we die ook steeds meer in opdracht maken. Eerst voor particulieren: een bloem, een orgaan, een pot pindakaas of pakje sigaretten. Daarna volgden al snel opdrachten van andere bedrijven en merken.

De uitbundige trui voor kerst is het helemaal, maar waarom zou je niet het hele jaar door in een dolle wollen trui lopen?

Dit boek staat vol fantastische truien en accessoires die je leven opvrolijken. Eén easy-peasy basispatroon voor 12 toffe truien: een tattootrui, een glow-in-the-dark-trui, een paardentrui met 3D-manen, een hambugertrui met ruches als de sla, een trui met een berglandschap met ‘wolkenmuts’ en nog veel meer ongewone breipatronen.

Voor de hele familie: truien voor kinderen, voor dames én uiteraard voor heren.

club geluk boek (1 van 1)

Ik had al gehoord van “club geluk en het geheim van de gebreide ham” en was daardoor wel erg benieuwd geworden naar de mensen daarachter want wie gaat er nu ham breien? Ook deze truien zijn best wel een beetje gek maar tegelijk ook nog leuk! Ik denk ook wel dat het leuk is om deze truien te breien net omdat ze zo grappig en gek zijn.

club geluk landschapstrui (1 van 1)

In het begin van het boek staat een duidelijk uitgeschreven basispatroon voor een trui waardoor je alle truien uit het boek makkelijk kan maken. Zij breien de truien top-down en beginnen dus bovenaan aan de hals, zetten de steken voor de armen op een hulpdraad en breien dan verder naar beneden.

club geluk hamburgertrui (1 van 1)

Zie jij jezelf al rondlopen in zo’n hamburgertrui?

4 gedachten over “Club geluk en de fantastische truien

  1. Zo’n trui denk ik niet…ze zijn een beetje ‘over the top’. Maar wel plezant om te maken, denk ik. Als je gebreide ham eens wil zien, dat boek heb ik ook.

    Like

  2. Ik zie mezelf nog niet zo snel rondlopen in een hamburgertrui, maar vind hun ontwerpen wel altijd geweldig en zeer creatief! Ben niet zo goed in breien, dus ben bang dat een van hun truien breien een beetje te hoog gegrepen is. Maar het lijkt me geweldig om zoiets te maken!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s