Producttip

Opgeruimd staat netjes!

Vanaf nu zijn je haaknaalden niet meer zoek, want met deze handige opbergsystemen vind je ze binnen een handomdraai. Bovendien worden je kostbare naalden prima beschermd!

NaaidoosWe beginnen met een heel praktische oplossing: een handwerkmand. Dit exemplaar heeft een bakje met vakjes en een zak met meerdere insteekzakjes.

Tasjes voor breinaalden

In deze etuis van Knitpro kan je alle soorten naalden opbergen: korte sokkennaalden, rondbreinaalden en nog meer. Er is voldoende plaats voorzien, ook voor een paar extra benodigdheden mee te nemen.

Zakje voor haaknaalden

Dit etui is speciaal voor haaknaalden ontwikkeld. Er passen 10 haaknaalden in. Handig: je kan de etui oprollen en sluiten met het lintje door er een knoop in te leggen.

Chiaogoo sokkennaalden

De etui van ChiaoGoo is van een leuk katoenen stofje gemaakt. Als je de rits opendoet (van boven naar beneden) kun je de etui openklappen. Binnen zitten 6 insteekvakken.

Raak jij soms haak- of breinaalden kwijt?

Bron: geïnspireerd op een artikel uit Simply Breien. Foto’s heb ik zelf gemaakt.

6 gedachten over “Opgeruimd staat netjes!

  1. Oh die stofjes zijn zo mOOi. Ik heb dan ook een zwak voor alles wat een beetje doet denken aan Engelse interieurs, zo ook deze. Lijkt me idd erg handig voor wie veelvuldig met handwerken bezig is. Interessante en leuke post alweer, Lize.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s