As we speak

As we speak #1

Op verschillende blogs zag ik al “As we speak” voorbij komen. Dit leek me ook wel een leuk idee! In deze blogpost vertel ik dan 1 x per maand waar ik buiten het handwerken nog mee bezig ben. Zo kunnen jullie mij ook wat beter leren kennen.

Genieten van getuige mogen zijn op de trouw van mijn beste vriendin. Het was gisteren een prachtige dag en ik heb van elke seconde genoten. Een dag om nooit meer te vergeten en zolang mogelijk vast te houden.
Rustige dagen waarop ik veel tijd heb om te breien.

Afbeeldingsresultaat voor start to run
Bron: Essence of luck

Start to run les 4 heb ik achter de rug.

Afbeeldingsresultaat voor de lage landen lijst
Bron: Radio 1

Luister naar de lage landenlijst die gisteren werd uitgezonden op radio 1. Vermits ik een hele dag op stap was kon ik er niet naar luisteren dus gelukkig kan ik dat nu inhalen.

Afbeeldingsresultaat voor nergens beter dan thuis
Bron: Lies Lefever

Kijken naar Thuis want daar mis ik liever geen enkele aflevering van. Ondertussen is de zomerprogammatie voorbij en het TV-seizoen terug begonnen waardoor het soms wel moeilijk is om te kiezen wat ik allemaal wil zien. Van Voor hetzelfde geld mis ik ook zelden een aflevering, naar Spitsbroers ben ik ook terug aan het kijken, niet dat ik zo’n fan ben van voetbal maar wel van de acteurs en ‘het verhaal’, en als het kan kijk ik ook naar Het lichaam van Coppens.

Cevora|Cefora
Bron: Cevora

Bezig met zo veel. Morgen begin ik met een opleiding administratief bediende boekhouding. Het is al lang geleden dat ik nog echt gestudeerd heb dus ik vind het best wel spannend. 4 maand voltijds studeren gaat een grote aanpassing vragen.
De aankoop van een sociale koopappartement. Het einde komt hopelijk bijna in zicht maar het blijft nog wel even spannend.

Wat vind je van deze nieuwe categorie?

7 gedachten over “As we speak #1

  1. Ja, ik zie deze rubriek ook op meerdere blogs, vind hem leuk, zeker zoals jij hem nu hebt ingevuld. Allemaal dingen heel dicht bij je. Top, van mij mag je hem er in houden.
    Trouwens, wat goed zeg,d at je toch weer gaat studeren, succes.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s