Geen categorie

Opleiding

calculator-385506_960_720

Zoals jullie konden lezen in de “As we speak” ben ik twee weken geleden begonnen met een opleiding tot administratief bediende boekhouding.

Ik vind het een hele leuke en interessante opleiding maar 5 dagen per week les van 9u tot 16u30 is echt wel intensief! Een halve dag per week mogen van thuis uit leren maar daar krijgen we dan huiswerk voor waardoor die halve dag ook al weer goed gevuld is…

Ik wil graag bloggen en berichten schrijven maar het komt er gewoon niet van. Daarom wil ik jullie laten weten dat ik de komende tijd wel ga blijven bloggen maar waarschijnlijk wat minder frequent. Prioriteiten stellen enzo.

8 gedachten over “Opleiding

  1. Prioriteiten eerst. Zo’n opleiding is inderdaad intens, ik heb dezelfde ervaring. Op die BL (Blended Learning) dag, je vrije dag, kan je je tijd heel goed gebruiken voor huiswerk en zo meer. Begrijpelijk dat dit nu voorgaat, Lize. Ik wens jou veel succes alvast!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s