Breien·Sjaals en omslagdoeken

Hermina shawl

hermina shawl

Een paar weken geleden plaatste Alita van Atelier Aolt mensen die een patroon willen testbreien. Ik heb dat nog niet vaak gedaan en ook nog geen kantensjaal gemaakt maar toch wou ik er mij aan wagen. Alita heeft zelf een patroon geschreven en liet het dus testbreien om te zien of er geen fouten meer inzaten en of we eventueel dingen anders zouden verwoorden.

Om eerlijk te zijn zag ik er tegenop om er aan te beginnen omdat het er zo moeilijk en ingewikkeld uit zag maar dat bleek nergens voor nodig. Het patroon is duidelijk en uitgebreid uitgeschreven waardoor je alles stap voor stap kan volgen.

hermina shawl-2

Ik heb wel een paar keer hulp moeten inschakelen omdat ik soms verstrooid ben geweest en dat kan je dus beter niet zijn als je deze sjaal breit. Gelukkig vond ik dan meestal wel waar mijn fout zat en kon ik die nog herstellen.

De sjaal heeft een vierkante vorm, dat vind ik er wel speciaal aan maar hij is leuk om te dragen! Ik heb de sjaal nu nog niet geblockt omdat ik dacht dat dat niet nodig zou zijn maar nu denk ik dat ik het wel ga doen omdat hij dan toch nog een klein beetje ‘groter’ wordt.

hermina shawl-3

Heb jij al eens een patroon mogen testbreien?

5 gedachten over “Hermina shawl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s