Knitcrate·Review

Crayon Box Socks

Ik vind dat het nog eens tijd is om een Knitcrate uit te pakken en met jullie te delen. Bij Knitcrate kan je een abonnement afsluiten op een box met garen. Welke breier of haker droomt daar nu niet van? Je kan kiezen tussen o.a. sokken en sjaals. Ik deel hier maandelijks mijn review van de sock crate.

unnamed (1)

Sinds een aantal maand zijn de dozen veranderd: ze zijn ongeveer dubbel zo groot en lelijk groen. Geef mij de oude doosjes maar terug! Die vond ik iets schattig hebben. Gelukkig blijft de inhoud nog wel leuk 🙂 en zeker deze maand vind ik het mooi en vrolijk sokkengaren.

unnamed

Wat zit er nu in zo’n doos?

  • In deze Knitcrate zat een kleurrijke streng sokkenwol van Lorna’s laces.
  • Een afbeelding van de sokken die je ermee kan maken.
  • Een flyer met wat algemene informatie
  • Vaak zit er ook een klein, extra cadeautje bij in de box. Deze keer is dat Himalay badzout. Ik kijk alvast uit naar een ontspannend bad!

unnamed (2)

Dit is de flyer met de algemene informatie waar dus op uitgelegd staat wat er in de box zit en hoeveel het waard is. Het patroon zit er niet bij maar kan je downloaden via de link. Bovendien krijg je ook altijd wat extra kortingcodes.

In het algemeen ben ik tevreden over de Knitcrate. Ik ben tot nu toe steeds blij met de inhoud en het is telkens mooi verzorgd afgeleverd.
Als ik toch een minpunt mag vermelden is dat ik het jammer vind dat ze het niet zo inpakken dat het in de brievenbus kan.

3 gedachten over “Crayon Box Socks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s