Categorieën

Op 1 augustus 2016 ben ik gestart als zelfstandige in bijberoep: ik wil iets meer kunnen doen met mijn hobby, en daar hoort natuurlijk een website bij. Ik brei al een aantal jaren graag en het wordt steeds meer een verslaving maar wat doe ik nu met al die sjaals, sokken en mutsen die ik maak? Ik zou ze graag willen verkopen o.a. via deze website.

Mijn website is nog steeds een beetje in opbouw maar ik geef hieronder weer wat je zeker al kan verwachten.

1 WIP (Work in progress)
De eerste dag van de maand laat ik jullie telkens zien met welke projecten ik allemaal bezig ben en wat het wordt. Ik geef een update van hoe ver ik sta en plaats daar een foto bij. Ik hoop dat het mij aanmoedigt om door te werken zodat ik de maand er na nieuwe projecten kan laten zien.

2 Boek van de maand 
Elke maand bespreek ik een boek dat ik mooi vind, dat mij geïnspireerd heeft, waar ik veel uitgeleerd heb… Ik hoop dan dat ik jullie op nieuwe ideeën kan brengen en dat jullie ook aan de slag gaan met breien of haken.

3 Creatie
Ik probeer om jullie twee keer per maand iets te laten zien wat ik gemaakt heb. Alleen jammer dat het breien niet altijd even snel vooruit gaat en dat het mij dus niet altijd zal lukken om iets nieuws afgewerkt te krijgen.

4 Favorieten 
Wat zijn mijn favorieten? Welke Facebookpagina’s, Instagramaccounts volg ik graag? Bij welke webshops koop ik graag wol? En waarom? Dat lees je allemaal in deze rubriek.

5 Wishlist 
Een categorie waar ik nog niet zolang mee begonnen ben maar wat wel leuk is om te doen: wat staat er nog allemaal op mijn to do lijst? Wat wil ik nog allemaal maken? Met welk garen? En eventueel ook van waar ik het idee gehaald heb.

6 Draad in de kijker 
Er bestaan zoveel soorten garens. Onmogelijk om bij te houden wat er allemaal bestaat, wat er nieuw bijkomt etc. Daarom bespreek ik elke maand een draad/garen waar ik graag mee werk en natuurlijk leg ik daarbij ook uit waarom.

7 Wist je dat je
Op het einde van de maand ga ik voor jullie op zoek naar een wist je dat je. Iets waarvan ik vermoed dat jullie het nog niet kennen en wel leuk vinden om te weten. Of een praktische tip kan daar ook wel eens tussen zitten.

8 Voorraad 
Elke 4de dag van de maand wil ik jullie een update geven van wat ik allemaal in voorraad heb. Niet schrikken want dat is veel!

9 Producttip
In de tijdschriften van Simply Breien en Haken vond ik verschillende producttips terug die ik vanaf nu elke 16de van de maand met jullie zal delen.

10 Review
De 25ste van de maand wil ik een review schrijven van de Knitcrate en/of Yarnbox die ik ontvangen heb.

Naar een idee van Hilde van Regenboogbui