Sociale media

Made by Lilo is actief op allerlei sociale media, op het ene al actiever dan het andere. Zo kan je mij volgen op Facebook, Instagram, Ravelry  en is er een bord op Pinterest.

Facebook

Op de Facebookpagina wordt er veel gepost: de berichten die hier verschijnen, komen ook op die pagina te staan. Als ik foto’s plaats op Instagram worden die ook met Facebook gedeeld. Een leuke quote, een interessant weetje, een nieuwsgierige vraag… dat kan je hier ook allemaal lezen.

Instagram

Made by Lilo is op Instagram te vinden onder de naam gemaakt_door_lilo. Hier post ik foto’s van projecten waar ik mee bezig ben en houd ik jullie up to date.

Ravelry

Op Ravelry kan je mij vinden onder de naam craftyLize. Ik gebruik dit vooral als bibliotheek en ‘favorieten aanduiden’ maar ik probeer er ook mijn projecten up to date te houden en ben ook passief lid van een aantal groepen. Heb je ook een Ravelry account? Voeg me dan maar toe als vriend.

Pinterest

Als je wilt kan je mij, Lize Lorent, volgen op Pinterest en daar heb ik een bord aangemaakt met alles wat met Made by Lilo te maken heeft. Bovendien bewaar ik ook veel te veel pins in verband met haken en breien. Ook wel interessant om te volgen denk ik.