Lilo

13177662_10154168002642445_5394420487244124501_n

Creatieve dertiger, vooral creatief met wol en breipriemen en af en toe eens haaknaalden.

Een aantal jaar geleden kreeg ik de microben te pakken en begon ik mijn eerste sjaal te breien. Dat werd een werk van lange adem: ik wist niet goed hoe die er uit zou gaan zien, had wol te kort en had hem zolang laten liggen dat ik die wol nergens meer vond, etc. Ik ben blij dat ik toen heb doorgebeten en dat ik de sjaal toch heb afgewerkt.

Sindsdien ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het breien door lessen en cursussen te gaan volgen maar ook door dingen zelf uit te proberen en zo op ontdekkingstocht te gaan.

Haken heb ik pas later geleerd en doe ik ook minder vaak. Ik ben linkshandig, ook voor het haken, en het was niet gemakkelijk om het mij aan te leren. Ik ken de steken nu wel maar een haakpatroon lezen is en blijft moeilijk.